Contentadvies

Als contentspecialist geef ik advies over de online bezoekerservaring (user experience/customer journey), online (neuro)marketing, Google Analytics, SEO/SEA en conversieoptimalisatie. Ik schakel bij al deze onderwerpen gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel.

Copy & redactie

Het schrijven van goede teksten is mijn basis, mijn ambacht. Je kunt mij inzetten voor zowel online teksten als teksten op papier. Bijvoorbeeld voor zakelijke teksten voor bijvoorbeeld websites, folders, jaarverslagen of aanvragen (voor subsidies,fondsen of loterijen). Maar ook voor redactionele en inhoudelijke teksten zoals interviews, reportages, achtergrondartikelen, (ghost)blogs of columns. Verder word ik heel gelukkig van het maken van ‘blaadjes’, zoals personeelsbladen of bedrijfsbladen. Ik ben een enorme fan van online, maar er gaat natuurlijk niks boven de geur van een kakelvers magazine.

Online marketing & conversieoptimalisatie

Ik heb veel ervaring met e-mailmarketing en online campagnes. Je kunt mij inzetten als copywriter voor je e-mailcampagne, waarbij ik je ook kan adviseren hoe je meer conversie behaalt. Ik heb mediabureaus aangestuurd, maar ook zelf met de ‘poten in de modder’ gestaan en complete e-mailcampagnes van A tot Z geschreven, getest, geoptimaliseerd en succesvol uitgezet.

Social media

Er zijn ontzettend veel ‘social media goeroes’ in Nederland. De een zegt dit, de ander zegt dat. Social media is in de basis niets meer dan een extra kanaal waarmee je je klanten kunt bereiken. Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube, Instagram of bloggen: het zijn allemaal deuren die uiteindelijk naar het hart van je klant leiden. Dat koop je niet (in), maar moet je verdienen. Ik vind het daarom belangrijk dat mijn opdrachtgevers uiteindelijk zélf feeling krijgen met social media.

Workshops & presentaties

Met veel enthousiasme geef ik workshops en presentaties over beïnvloedingstechnieken, vlot & actief schrijven en unieke conversietips die een kijkje in de keuken geven van verschillende grote (direct) marketingorganisaties in Nederland. Want naast schrijven, praat ik graag over mijn vak.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op. Ik vertel je graag meer!